Post entry

WNT - köpsignal

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Småbolagen bryter uppåt en efter en. Nu är det dags för WNT Research. Target 25 kronor.

Småbolagen bryter uppåt en efter en. Det är ett tydligt tecken på extremt stark riskvilja. Det handlar inte om fundamenta - utan spekulation. Jag föredrar att ta position i de utbrott som också har fundamenta med sig, som i fallet med WNT Research.

WNT har konsoliderat i 8-9 månader. Det är pausen i den tekniska analysen. Nu har utbrottet kommit och med gängse TA modeller blir target ca 25 kronor.

Fundamentalt drivs aktien av tre saker.

Dels fundamenta. WNTs möjligheter är inte diskonterade. En bra analys finner ni här: http://www.infoom.se/mysite/index.php?user=9801

Dels är aktien en perfekt speck-kandidat. Andra aktier som t ex Kancera och SCN visar att speckarna vill vara med och spela.

Dels (den viktigaste anledningen) pågår Fas I just nu och om resultaten läcker/spekuleras kring drar aktien av den anledningen.

Orsaken till att WNT är en så bra speck-aktie är att vid framgång är möjligheterna för uppköp av Big Pharma-bolag (som t ex AstraZeneca) stor. Då talar vi förmodligen 10-20 gånger högre aktiekurs.

Jag nöjer mig dock med 25 kronor för hälften av min position.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?