Post entry

Uppdrag: rädda Kim Dahlström!

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Som många av er har läst under morgonen så har en av våra klart mest uppskattade bloggare Kim Dahlström blivit erbjuden jobb på en ”oberoende aktietidning”. I en blogg publicerad strax efter midnatt så lyfter han fram sitt guldcase Doro – en aktie som flerfaldigats sedan Kim uppmärksammade oss om aktien. Dessvärre meddelar Kim oss att detta blir hans sista alster på redeye.se på grund av sitt nya uppdrag. Detta är ett svårsmält besked för oss på redaktionen eftersom Kim gett oss så mycket. Jag antar och tror att ni läsare känner likadant, även om vi kommer att kunna följa Kim på ett annat håll.

Vi på redaktionen har ingen förespegling om att vi kan få Kim att ångra sig i sitt beslut. Men vem vet? Däremot vill vi ge honom den avtackning han förtjänar och vi hoppas på er hjälp. Vi föreslår följande: skriv en kommentar på denna blogg och en hälsning till Kim. Ju fler som skriver en sådan hälsning desto starkare blir vårt gemensamma tack till Kim. Låt oss sikta på att komma över 100 kommentarer. Så kom igen nu, tveka inte att skriva en tack-kommentar. Detta även om du tackat honom i hans egen blogg från tidigare i natt.

Och om vi med gemensamma krafter lyckas åstadkomma ett riktigt kraftfullt tack (många kommentarer) så kanske Kim kan tänka sig ett gästspel på redeye.se emellanåt eller återkomma till redeye.se längre fram.

Vi på redaktionen vill i alla fall tacka Kim för alla fantastiska texter som han skrivit hos oss – hittills!

Mvh
Urban Ekelund och resten av redaktionen på redeye.se

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?