Post entry

Passivitet Uppgivenhet Opportunity

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Det går att studera statistik över vem har gjort vad i vad sedan årets början. Då framstår ett tydligt exempel. Trelleborg i händerna på en tysk bank. En bank som måste vara daytrasarens paradis. inte ett enda köp som ligger kvar på hela året.

Idag bara gjort en affär så här långt i Trelleborg

Sett ur ett mkt långt perspektiv så är det ett bolag som hör hemma i ett bättre index. Därför så anser jag att det är tveksamt om den tyska banken vill arbeta på den Svenska marknaden eller så är det offret för krisen.

Den tyska bankens kurs bjuder på sina potentialer men de bortsr vi ifrån här där vi fokuserar på den svenska marknaden.

Men läget är som det är och bolaget Trelleborg är kvar. Då är 37 en rimlig väg till följsamhet med andra större exempel inom den lokala nordiska regionen.

Detta sett som konsekvensen av att släppa en så stor post och sedan förhålla sig passiv under så lång tid som daytrader skvallrar om de nivåer man vill undvika. Jämfört med andra lika passiva i samma bolag så hittar man ingången till det institut som dominerar för mkt.

Varsågod att censurera!

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?