Post entry

Towork - VD-intervju och rapportkommentar

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Här kommer en uppdatering i min Towork-blogg med anledning av den kvartalsrapport som publicerades i fredags samt den VD-intervju jag gjort med Anders Landelius.

Q2-RAPPORTEN

Kommentar: Rapporten nådde inte riktigt upp till mina högt ställda förväntningar, framför allt ser det ut som om segmentet jobbcoaching gått sämre än väntat. Däremot finns det en hel del ljusglimtar som tex att man för första gången visar ett positivt kassaflöde samt att bemanningsverksamheten fortsätter utvecklas på ett bra sätt. De ökade kundfordringarna är en naturlig del i omsättningsökningen samt de faktum att man inom bemanning oftast gör faktureringen i slutet på månaden varpå detta blir en naturlig effekt. Förhoppningsvis kan man fortsätta tillväxten nu under hösten vilket kan bli riktigt bra då Towork är väldigt kostandseffektivt och har en bra modell att utgå ifrån.

Länken till Q2-rapporten kommer här:

http://www.aktietorget.se/NewsItem.aspx?ID_News=59539&Language=1

VD-INTERVJU

Jag passade även på att träffa VD och huvudägare Anders Landelius på Toworks kontor i anslutning till rapporten i fredags. Det var ett givande möte med en VD som inger stor trygghet, har en stark framtidstro och som samtidigt inte sticker under stolen med att bolaget fortfarande har en del utmaningar att ta tag i framöver.

Länken till intervjun kommer här:

http://www.axier.se/blogg/Genomgang-av-Toworks-Q2-rapport-

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?