Post entry

Taurus - info ikväll kan ge ökat intresse

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Det är med glädje jag ikväll läser på Taurus samarbetspartner Lallemands hemsida att Taurus får en egen session på Lallemands nästa konferens, se sida 4 under cellulosic: http://www.lallemandbds.com/wp-content/uploads/2016/10/Alcohol-School_Concise_Bangkok2016.pdf

Förutom att det är positivt att de får hålla föredrag på konferensen så visar det på Lallemand och Taurus goda samarbete och på Lallemands långsiktighet. Många inklusive mig själv har varit lite oroliga om detta (livsviktiga) samarbete skulle fortsätta eller inte vilket det nu sannolikt kommer göra. Lallemand skulle aldrig gett ut en sådan agenda annars.

Det faktum att samarbetet sannolikt fortgår väcker liv i mina tidigare spekulationer kring uppköp. Inte minst då Lallemand gjort det tidigare när man lade beslag på Mascoma efter en tids samarbete. http://www.mascoma.com/resources/news-item/mascoma-completes-sale-yeast-business-lallemand-inc/. Det här att spekulera kring uppköp är inte bara ett önsketänkande utan ett fullt realistiskt scenario, uppköpsrisken/chansen ska tas i beaktande...

Avslutningsvis vill jag flagga upp för att vi inom kort kan få utfallet i den pågående foderstudien som Taurus och Quad kört tillsammans. Vi vet att den var igång redan i augusti och alla parter här är måna om att få fram svaren fortast möjligt då utfallet kan vara direkt avgörande för FDA i deras utlåtande.

Fortsättning följer,

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?