Post entry

Taurus Energy - nu börjar nedräkningen

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Maj månad börjar lida mot sitt slut och vi går in i juni månad, en månad där jag har stora förhoppningar att Taurus kommer presentera utfallet i de industriella tester som pågått hos Quad sedan april månad. Varför just juni?

Svaret är enkelt, den kanske största bransch konferensen av alla går av stapeln i USA 19-21 juni och enligt deltagarlistan kommer ledningen från både Taurus, Lallemand, Syngenta, Quad med flera att närvara. Se denna länk: http://www.fuelethanolworkshop.com/ema/DisplayPage.aspx?pageId=Participating_Companies

Jag ser det som högst troligt att möten (offentliggörande?) kan ske i samband med detta event. Vi vet sedan tidigare att Taurus brukar passa på att träffa partners och kunder i samband med denna konferens, och nu passar det dessutom extremt bra in i tiden rent tajmingmässigt med tanke på de omfattande körningar som gjorts i Quads anläggning. Exakt hur länge testerna pågår vet vi inte men obekräftade uppgifter säger att liknande tester brukar köras på 2-3 veckor. Därefter ska utvärdering göras. Med tanke på Quad:s VD:s uttalande tidigare måste möjligheten till kommersiellt avtal anses goda:

"Det är spännande att nu kunna lägga till en C5-jäst som den sista biten i pusslet för att maximera produktiviteten i vår patenterade Cellerate™-process”, säger Delayne Johnson, VD, Quad County Corn Processors."

http://taurusenergy.eu/quad-county-corn-processors-utvarderar-xyloferm-industriell-skala/

Visst, ett avtal/offentliggörande av testerna kan ske närsom men mitt tips blir i samband med detta event...

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?