Post entry

Svenska naturtillgångar

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Hej läsare, investerarare, dumpare eller vilka epitet ni än må falla in under.

Mina blogginlägg brukar inte hålla någon större kvalitét, eftersom jag håller på och lär mig - och då ganska mycket från grunden. Efter spridda investeringar (äggkastningar i olika korgar) har dock 2010 varit "ganska" gynnsamt och det börjar bli dags att räkna på om man ska sälja av några förluster för att kvitta av sina vinster i nästa års deklaration.

Jag ville dock hålla mig ganska kort, och tänkte mer tipsa om denna debatt om de svenska naturtillgångarna som sändes på SVT för ett tag sedan, och först nu hamnade på webben. Den känns ganska grundläggande och öppnar upp för en del frågeställningar och möjligheter, (transport)problem och om vilka fyndigheter som döljer sig i vårt avlånga land.

http://svtplay.se/v/2266496/storforum/svenska_naturtillgangar?cb,a1364145,1,f,-1/pb,a1364142,1,f,-1/pl,v,,2266496/sb,p104994,1,f,-1

Må gott

/thequiz

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?