Post entry

Excuse me, SIR?

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Igår såg vi Odd Molly dra iväg med ca 25% idag är det SIR. Om jag kan förstå uppståndelsen kring Odd Molly har jag faktiskt svårt att förstå dagens reaktion som troligtvis beror på at man har fått en VD. Nu läser man också om kurser på 20-25 för SIR inom ett par månader? You bet!

Hoppas att man inte satsar allt för mycket på det här kortet bara. Jag tror att risken är GANSKA stor att man blir besviken. Branschen växer och det saknas inte skojare. Tyvärr tror jag att marknaden uppfattar Svensk Internetrekrytering som inget annat än just skojare för tillfället. Ett mantel som blir tufft för den nye VD:n att axla. Chansen att han lyckas vända skutan är nog just nu lika stor som att det slutar med kk. Skrev jag lika stor? Njae, jag tror den är mindre än så.

Gillar man risk eller turnaround finns det nog roligare case att kasta pengar efter om man nu tvunget måste. Men lycka till i alla fall. Blir spännande att följa. Jag avårder i alla fall starkt. Har visserligen haft fel förr så jag kan mycket väl få det även den här gången. Stay away!

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?