Post entry

Starbreeze - ny förläggare Riddick

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Idag meddelade Starbreeze att ny förläggare har tillkommit för Riddick - Assault on dark Athena. Detta blir det lite mindre förlaget Atari som övertar rättigheterna och kommer lansera spelet våren 2009. Atari är ingen stor förläggare och för ett spel som säkerligen återigen kommer hålla en mycket hög klass så vore det kanske bättre med någon med större muskler och en stor reklamkassa som kunde publicera den.

Nu är inte så fallet och även övriga marknaden tycke inte detta var värt att handla upp aktien något. Tyvärr enligt underteckade. Även om det var en mindre förläggare som övertog spelet behöver inte detta vara negativt och det är inte omöjligt att Riddick kommer sälja bra. I samband med överatagande så har det gissningsvis även "ramlat på" Starbreeze lite tilläggsarbeten med spelet och Riddick kommer säkerligen finslipas ytterligare fram till releasen. Spelet kommer släppas på Playstation, Xbox och PC.

Även om detta inte blev utbrottet uppåt för Starbreeze tror jag att jo närmare avslöjandet om "Redlimeprojektet" kommer och när nytt avtal presenteras finns stora möjligheter för en riktig stor kursstegring uppåt. Själv passar jag på att fylla på i portföljen på dessa läga nivåer.

Trevlig kväll

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?