Post entry

Starbreeze lyfter

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

För någon vecka sedan så menade jag att Starbreeze i mitt tycke skulle uppvärderas. Sedan dess har aktien gått upp från 0,27 till dagens stängningskurs på 0,32. En rätt bra uppgång.

Det är även intressant och se lite på mäklarstatistiken vad gäller Star. Idag var SWB inne och köpte närmare 800 000 aktier. Det är möjligt vi får se någon uppflaggning i Star om detta fortsätter. Tror inte det är någon vanlig swing- eller daytrader som handlar detta via SWB.

Även det att vi nu vet att Riddick kommer lanseras inom en inte alltför avlägsen framtid gör att bolaget är värt att lägga på bevakningslistan. Vi kommer alla ihåg vad som hände sist bolaget skulle lansera Darkness. Ett ryck upp till 0,65 kronor.

Inte omöjligt att något sådant kommer hända även denna gången även om det kanske är lite för tidigt för det ennu.

Rapporten som kommer i slutet av maj blir mycket intressant. Förra kvartalet visade Star en bra omsättningsökning och en hyfsad vinst. Hoppas detta håller i sig även nu, även om kvartalet kommer tyngas av engångskostnader.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?