Post entry

Portföljtävlingen

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Har personligen inte fått någon bra start på tävlingen,men frugan finns för närvarande på topp tio och får trösta mig med det.

Jag ligger fortfarande kvar med stort sett samma aktier som jag hade när jag gick in i tävlingen. Björn Borg kommer presentera sin rapport innan tävlingens avslut och jag tror en viss spekulation kring rapporten kommer. Det har skett tidigare och kommer säkerligen ske igen. Även ii min riktiga portfölj har jag kvar aktien långsiktig och tro att BB kan överaska positivt.

PV Enterprise blev ordentligt nedtryckt efter rapportjusteringen, men har efter det inte tagit så mycket stryk. Lite mer positiva tongångar på börsen och någon order från bolaget och vi kan lätt skutta upp både 20 och 30%. Ligger även kvar med bolaget i den verkliga portföljen.

Black Earth Farming trodde jag skulle gå bättre i dom dårliga tiderna och där fundear jag på att sälja av i tävlingsportföljen. Samtidigt funderar jag på om jag inte skall köpa in bolaget i en liten längre portfölj i den riktiga portföljen. Mat och spannmål har framtiden för sig och även om det politisk är lite oroligt i Ryssland för tillfället kommer nog kapitalismen ordentlig i kapp även där.

Starbreeze ligger kvar både i tävlingen och verkligheten. Inte många positiva nyheter som skall till före vi går mot 0,40 öre. Triggers kan komma vliken dag som helst också med både presentation av nya avtal samt även offentliggörande av "Red Lime projektet" med EA. En spännande rapport 28/8 också.

Guideline - en lottsedel som hitintils inte har slått. Företaget förtroende på marknaden är kört i botten och även om fallhöjden fortfaranda är stor så kan positiva nyheter göra underverk på aktiekursen.

Telia Sonera har åkt ut.

Då Borg, PVE och starbreeze alla levererar sina rapporter sent i augusti räknar jag med att komma med en kraftig spurt på sista varvet - så se upp sololja, det är inte klart.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?