Post entry

StarVault - 1 månad till Steamlanseringen

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Från StarVaults PM 2013-09-05 07:59: "I konkurrens med 15 000 andra spel världen över har Mortal Online blivit godkänt för att listas på STEAM. Detta innebär att Mortal Online kan läggas ut på en global spellista och blir då tillgängligt på en sajt som dagligen besöks av mellan 4 till 6 miljoner spelare från alla delar av världen. Detta har skett genom att ett stort antal spelare har röstat på Mortal Online, vilket gjort att man har nått så högt upp på denna ranking att ledningen på STEAM, nu godkänt Mortal Online till att bli ett av de spel som de har på sin lista."

Med mindre än en månad kvar bör intresset för Star Vault öka, enligt PM bör spelet lanseras under augusti månad. För både aktieägare och spelare är det efterlängtar och förhoppningsvis kommer aktien få lite mer uppmärksamhet och ev. får vi se betydligt högre kurser.

2015-06-15 16:00

"Med Sarducaaexpansionen på plats och en ökad spelarbas med både nya och gamla spelare, är vi nu redo för det sista steget för Steamimplementeringen. Vad vi kommer att göra för att vara så redo vi kan för Steamlanseringen är att bygga ut ytterligare en startposition för spelarna, ett kösystem, samt att vi vill utnyttja Steam achievements. Detta är olika spelområden där spelarna kan få en utmärkelse genom att göra olika saker i spelet. På detta sätt kan spelarna visa vad de lyckats prestera och detta syns för andra spelare på Steam. Det är ett bra sätt för andra att se vad man kan göra i Mortal Online samt att spelare kan se att man spelar Mortal Online på Steam. För att få dessa delar på plats planerar vi att lansera Mortal Online på Steam i augusti månad. "

Henrik Nyström Styrelseledamot och VD

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?