Post entry

Nästan dubblerat sedan mitt första blogginlägg den 26 januari

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Aktien har nästan dubblerats sedan jag skrev mitt första blogginlägg om den för knappt två månader sedan. En fantastisk utveckling men det är bara starten på den riktiga uppvärderingen som jag tror kommer under detta kvartal.

Som ni ser har Sprint Bioscience nästan fördubblats sedan mitt inlägg den 26e januari. http://www.redeye.se/aktiebloggen/sprint-bioscience/sprint-bioscience-en-framtida-raket

Det fantastiska är att börsvärdet fortfarande är under 150 miljoner och enligt t.ex. Redeye är ett motiverat börsvärde idag ca209 miljoner. Det/de avtal som Sprint kan teckna under året kan komma att måndubbla dagens börsvärde. http://www.redeye.se/analys/today/sprint-bioscience-q4-enligt-planerna

Bli inte förvånad om det inom det närmsta halvåret dyker upp ett PM att Sprint tecknat avtal med J&J, Eli Lilly, AstraZeneca, Merck eller något annat stort läkemedelsbolag. Sprint har sprecis marknadsfört sig på Bio-Europe Spring och du kan lita på att big pharma har ögonen på dem. Samtal förs under sekretessavtal med BP och bolaget känns hetare och hetare för varje vecka som går. Sprint är hur jag än vrider och vänder på det ett av de mest köpvärda bolagen på börsen för tillfället.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?