Post entry

SKF: anrikt företag tar revansch

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

SKF är ett anrikt företag som idag är lågt värderat. De har dessutom städat i sin källare.

SKF är världens ledande leverantör av lager, tätningar, näraliggande produkter, system och tjänster. På den industriella eftermarknaden erbjuder SKF mekanisk service, behovsbaserat och förebyggande underhåll, tillståndsövervakning, beslutsstödjande system och prestationsbaserade kontrakt. En kommentar från världens största leverantör av släppvagnsaxlar "Amy Wu, chef för marknadsföring och försäljning på Fuwa, säger Vi fann att SKF Scotseal-lösningen gav flera fördelar, som avsevärt längre brukbarhetstid, hög kvalitet och god prestanda . "

Redan innan ordet -tänk på miljön - var det planterat i svenska hjärnor - underförstått hade vi redan tänkt på miljön. Varför - jo pga av vårt kärva klimat. Vi har alltid fått tåla vad sjömän gör dagligen. Ombytligt väder. Därav tänker vi på en produkt eller i vissa fall en tjänst som måste klara av alla olika påfrestningar. Så enkelt tror jag att det kan ha varit - när man tog fram ordet kvalitet - och tänkte på att produkten skall hålla.

Om man har varit Svensk i 100 år eller mer och behållit kvaliteten och utvecklat den. Vet världen och en själv speciellt - den produkten SKF säljer - den håller.

Nu är det ju så att stackars SKF aldrig har fått en riktig hög kurs - som i det läge motsvarar vad de gör för alla i världen.

Att förstå att den där lilla kulan i ett stort stor system - är den viktigaste komponenten för at det där stora stora systemet skall rulla. Det är inte lätt att förstå.

Så min rekommendation - just nu - Köp. Den SKF aktien kommer att stiga i ett kort intervall - kanske ändå upp till 100:-

men troligt från nuvarande nivå upp till kanske 90:- når jag 100 och 120 så är det en vacker raket

Lycka till

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?