Post entry

Skeptisk till Mineral Invest

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Mineral Invest är ett guldföretag som publicerat osanningar och märkliga påståenden i sina PM. Samtidigt är dess historia mycket kontroversiell. Vid sidan om detta sitter den fd fängelsegästen Joachim Andersson. Han dömdes till fängelse flera år och näringsförbud. Trots detta sitter han i styrelsen för MII.

Mineral Invest är ett företag som pumpat upp sin kurs med påhittade mineralhalter i jorden. De gjorde ett antagande att de hade 2 Miljoner Oz. Något som normalt kräver åratal av borrningar och prospektering. Vid sidan av detta finns mängder med oklarheter.

När jag såg att en person publicerade en artikel om Joachim Andersson som sitter i MII;s styrelse och tidigare dömd till mångårigt fängelsestraff för ekonomisk brottslighet.

Artikeln på BS DI.se togs bort. Sedan publicerade jag den och den försvann omedelbart. Tydligen så finns det intressenter som inte gillar att information om Joachim Andersson kommer fram.

Därför väljer jag att visa artikeln här.

Artikeln är skriven av Per Lagerman på Realtid.se

Klicka på länken och läs sanningen om Mineral Invest!

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?