Post entry

Skalpkylning

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

I senaste "Clinical Advances in Hematalogy & Oncology" skriver Hope S. Rugo från välrenommerade UCSF Helen Diller att 60% av hennes patienter använder skalpkylning och att hon tror att i framtiden kommer 70% av bröstcancerpatienterna att använda metoden. De två DigniCaps de har sedan tidigare klarade inte av den stora efterfrågan så de har precis installerat en tredje DigniCap.

Gårdagens inlägg jag skrev handlade om hur värderingen på Dignitana mosats den senaste tiden, jag jämförde värderingen mot Paxman då det är de enda bolagen som är clearade av FDA i USA och således de enda system som personalen på klinikerna där kan erbjuda. De manuella mössorna får patienterna ordna själva vad gäller beställning och handhavande innan, under och efter behandling.

Igår kväll dök en artikel på Internet upp som innehåller mycket matnyttig information för den som funderar på att investera i Dignitana eller Paxman så jag plitade ner en snabb uppföljning på gårdagens inlägg för den som är intresserad.

Här är en av de intressantaste delarna av artikeln där hon avhandlar såväl problemet med att få mössan att sluta tätt mot skalpen och efterfrågan på behandlingen.

Med tanke på att det upptäcks fler än 250 000 bröstcancerfall i USA årligen så betyder det att hon tror att 175 000 kvinnor eller fler årligen kommer att använda skalpkylning. Dignitana har tidigare meddelat att de har intäkter på över 2000kr per behandling och varje patient genomgår allt från fyra till långt över tio behandlingar beroende på bl.a. val av cellgift. Nu ska jag inte rabbla mer utan läs artikeln själva istället, den finns tillgänglig HÄR.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?