Post entry

SensoDetect - patent i USA!

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Sent i går eftermiddag kom SensoDetect med PM om att bolaget har fått patent på sin hjärnstamsaudiometri i USA.

PM:

"SensoDetects patentombud har informerat om att patentet med titeln "System and Method for Diagnosis of Brainstem Disorders" godkänts i USA. Detta är en stor händelse då USA utgör en betydande del av världsmarknaden för företagets produkter."

Jag citerar www.smallcap.se:

"SensoDetect meddelar att de erhållit patent med titeln "System and Method for Diagnosis of Brainstem Disorders". Alltså system OCH metod. Så som vi tolkar det är SensoDetect under överskådlig framtid de enda som har rätt att diagnostisera sjukdom via hjärnstammen oavsett system. Detta kommer såklart att underlätta bolagets aktiviteter i USA. Vi noterar att det normalt überförsiktiga bolaget väljer att benämna godkännandet som en ”stor händelse” och inser att detta är större än aktiemarknaden kommer att kunna ta till sig."

Läs igen - bolaget har alltså ensamrätt på att diagnostisera sjukdomar med hjälp av hjärnstamsaudiometri. Vi vet ju samtidigt alla vilken ADHD-epidemi det råder over there. Lägg ihop ett och ett och succén är nära!

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?