Post entry

Sensodetect-Ökat intresse och stadigt upp.

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Sensodetect visar styrka och ett annat bolag är värt att hålla ögonen på imorgon.

Sensodetect har visat bra styrka sedan mitt förra blogginlägg.

Placerare börjar ta positioner i Sensodetect och kursen har stadigt stitigt med ett par procent per dag under hög volym. Det tekniska motståndet runt 22 kr var inte så mycket motstånd och nu ser det ut som om aktiens nästa motstånd ligger runt 40 kr. Och att det just nu saknas vertikala uppgångar, som är vanliga i denna typ av aktier gör att anrättningen ser ännu lite aptitligare ut, då de förhoppningsvis ligger framför mig.

Jag tror denna aktien kommer ge mig en väldigt trevlig höst och skulle inte bli förvånad om den inom relativ närtid når gamla höjder på över 50 lappen. Vid positiva signaler från företaget så vågar jag inte ens gissa på hur högt den går. Den dagen då ett positivt PM kommer i inboxen då utsikterna är väldigt goda för att det blir ett explosionsartad mottagande.

Ett annat företag som kan få en trevlig morgondag är Orasolv.

Orasolv som inriktar sig på att driva tandklinker har under det gånga året dels bantat organisationen, dels har insiders tankat relativt stora mängder aktier i bolaget via en NE, VDn har fått optioner. Detta samtidigt som Orasolv även köpt ytterligare en klink vilket bör öka lönsamheten i bolaget och även chansen till en bra rapport.

Imorgon släpper de sin Q3 och om bolaget visar att de lyckats vända skeppet i rätt riktigt så borde vi se en uppvärdering.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?