Post entry

En liten sättning ...

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Den nergång vi ser rotar sig inte särkilt i grekland och spanien även om många vill påstå det. Den rotar sig i faktumet och ordspråket: "Sell in may and go away" med andra, sälj i maj och ta det lugnt. Nu tar många aktörer hem sina vinster och som resultat av detta ser vi en liten sättning på marknaden. Som någon bank sa: "vi förväntar oss en liten korrigering på marknaden"... hade tänkt att jag skulle sälja också men nähäpp jag väntade för länge så nu rider jag ut stormen.

Hela havet stormar och trots kanon resultat av olika företag som ssab och sandvik sjunker kurserna pga "riskviljan" som är svag osv... Men inte skall man hänga läpp för det, bara vänta och inte titta på aktie kontot så slipper man se röda siffror.

Boliden kommer att komma tillbaka till 112-113 igen men kommer att dras med lite upp lite ner tills grekland lättar på marknaden. Euron måste stabiliseras något heter innan dollarn kan sjunka igen. Swedbank och SEB är attraktiva byten och vi kommer kunna se intressanta lägen att gå in och köpa snart. Många gånger när jag var med om sådana här sättningar förut på marknaden drabbades jag av panik, men nu har man lärt sig något "hoppas jag" och måste nu våga köpa vid dipparna. Det skapas ju fin fina köplägen i de olika favorit aktierna... Så nu hänger jag inte läpp, utan hänger mig fast i marknaden istället.

Vi ses på andra sidan av stormen!

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?