Post entry

Seamless - Lars Johan Jarnheimer

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Skrev blogg om mkt intressanta snabbväxaren Seamless (på First North-listan) i fredags (som kom med finfin rapport häromdagen). Missade förstås att nämna en riktig väsentlighet. Nämligen att fd Tele-2-VD:n Lars Johan Jarnheimer nyligen klivit in bolagets styrelse. Säger inte hela storyn om bolaget men är i varje fall ett fantastiskt kvalitétstecken och ger ytterligare krydda åt detta superintressanta tillväxtscase.

Länk till blogg:

http://www.redeye.se/aktiebloggen/6879/#kommentarer

Läs på om Seamless. Bolaget är inte superlågt värderat men ska inte vara det. Bolaget far fram på alla plan och har ett mkt spännande 2010 framför sig. Jag har svårt att se att aktien ska kunna backa från dagens nivå utan tror att det är full fart framåt och uppåt för bolagets aktie i ytterligare 30-50 %. På ett års sikt, om bolaget levererar ytterligare till marknaden, har vi en kursdubblare. På ännu längre sikt... ja finns gott om möjligheter att drömma på en mkt trevlig framtid för bolaget.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?