Post entry

Ser allt lite ljusare ut för mig och mina satsningar!

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Hej!

Nu får vi se om detta får stå kvar el om det kanske är för få tecken för att få redationens godkännande. Löparn har varit en riktig profil här!

Den veckan har äntligen PVE tagit fart och klättrar sig sakta upp över 40 kr gränsen, skall bli intressant att se om den bryter sig igenom. Det närmar ju sig bokslut för denna aktie och informationen som går att nå är väldigt knapphändig och tror att många vill ta en position innan resultatet ligger på bordet.

Björn Borg har också letat sig upp så sakta, det är väldigt dålig omsättning i aktien för tillfället. Men tittar man sig runt så inser man att det är BB som gäller denna sommaren bland kidsen och tror därför att många kommer vara köpsugna nu snart innan rapporten.

Eniro står och stampar varje dag nu känns det som och frågan är vilket håll den skall ta. Dom sitter ju trots allt inne på många starka produkter online och tror att dom skulle kunna växa med rätt marknadsföring. Hur många vet t ex att dom har samma tjänst som blocket kostnadsfritt? Släng in detta i bästa sändningstid tex OS istället för flygfoto(hur många orkar bry sig?)

SCA lär ju vara trögt ett tag, men ser ingen anledning att hoppa av detta företag. Får göra en långsiktigt investering här och kommer inte att sälja med förlust i ett så fint företag.

Nu skall jag ner till Halmstad och surfa över helgen!

Ha d bra.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?