Post entry

Olyckor kommer sällan ensamma...

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

BP har hamnat i klistret igen. Denna gång hos Ryssland. Apple och Jobs med mera.

Minns ni olje olyckan vid Mexikanska golfen? BP och C-H Svanberg var med där. Nu är det andra sidan som klämmer. Ryska motsvarigheten till kronofogden har gått in för att rota i BP. Ryska motsvarigheten till fabror blå är där och skall vara med i leken. Kreml och company är inte roliga att få emot sig. Rosneft nobbade BP och gick ihop med Exxon Mobile istället.

BP har verkligen verkligen hamnat i klistret under dem 2 senaste åren.

Samma gäller för många bolag. Apple t.ex. när Steve Jobs kommer till slutet av sitt liv. Visst det är inte mycket som den har fallit. Det jag menar är att detta kommer att bli en olycka när Steve Jobs liv är över. Hur många axlar är det som kommer att lyckas bära Apple efter Jobs? Inte många. Ja ni vet dem där ordspråken den enes död den andras bröd. Det finns flera liknande.

Med tanke på Apple och mobilbranschen. Olycka att AT&T inte får köpa T-mobile p.g.a. konkurrensskäl i USA. Så är det i denna värld ledarna styr och ställer. Dem högre makterna bestämmer.

Men det var skönt att själv ha en turdag idag. + 3,5 i portföljen. Det kändes bra. Hoppas att resten av denna vecka kan hålla liknande som idag.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?