Post entry

God jul och gott nytt börsår.

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

God jul och gott nytt börsår till er allihopa.

Börsåret har varit ett bra år. Hur nästa år ser ut vet jag ej. Men jag lämnar börsen för iår då jag åker till Finland. Sagorna brukar ha ett bra slut. Min portfölj kommer att må halv bra. Man brukar säga att man inte gjort en förlust innan man säljer men att jag missade att Sensys blankades och att det inte bara handlade om vinsthemtagningar är som en förlust för mig iår.

Det är bara att hoppas att den går upp nästa år igen.

Ja att jag sitter på ett GAV 3,72 är ingen höjdare.

I övrigt slutar portföljen med:

Rottneros GAV 8,90

MQ GAV 50,00

och

KappAhl GAV 28,00

Missat Net insight tyvärr och vill bara skriva ett stort grattis om det är någon som sitter på den aktien och läser detta.

Sensys får ses som en risk krydda. Rottneros kommer att gynnas av en starkare dollar när FED höjer räntan och dessutom får man 40 öre i utdelning den 23:e december.

MQ kommer att dela ut 1,75 i slutet av januari ( x-datum 28:e) Negativt kommer dock arbetsgivaravgiftens höjning att vara men det gäller ju fler bolag. Rapporten var halvknackig men bestämde mig ändå att köpa till slut.

I Kapp Ahl köpte Rune Andersson via Mellby Gård 390 tusen aktier den 11:e vilket jag bara ser som ett positivt tecken. Rune äger nu 20,52 av kapital och röster vilket är starkt. Spännande att se vad han skall göra.

Mycronic avvaktas för att se vad som händer. Någonstans i slutet av mars-början av april skall jag kolla på den igen.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?