Post entry

Unibet och Rejlers Railroad to disaster.

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Ibland kan man börja titta på bolag som troligen bara är ett expansionskärl i färd med att förvandlas till ett kloaksystem för den som litar på snygga upplägg.

Jag ser en migration i marknaden som borde förvandla nuvarande utseende för Rejlers och Unibet till vrakdelar och fraktioner av sina nuvarande värden.

De bolag som de själva agerar stödstrumpor till lär visa sig i nästa fas och jag låter deras roller tills vidare bli onämnda. Men varför har vi denna katten på råttan råttan på repet marknad överhuvudtaget.

Prognos: Studerar Rejlerägaren sin läxa illa så blir tangeringar av 64 ett kvitto på 33.

Med sina dryga 9,5 miljoner aktier borde en nyemission ligga i loppet.

Det gör att när jag betraktar Rejlers unga bana så borde jag inte se det som ett oljescamsföretag med ryska runor i bakgrunden.

Och djupa sår i kursen bakåt i tiden. Utan tillstymmelse till bättring.

På samma sätt när det gäller Unibet. Den som förlitar sig på äldre värden ska finna hur snabbt ett bolag blir genomruttet på börsen.

Den synkrona prisjustering som troligen ligger före innebär både ros och ris. På längre sikt är det mest ris och jag anser det inte värt + 39kr för att tappa räknat från nu minus 50%

Därför är Unibets nuvarande aktiestock en fingervisn om vad Rejlers borde utsättas för för de stackare som stoppar sina surt förvärvade in i fel objekt enbart för att de är fel ägare i ett bolag.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?