Post entry

Redeyes startelva säsongen 2011

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Nu när fotbollssäsongen snart drar igång det dags att mönstra årets startelva i Redeye, laget som ska representera oss i finansserien. Laget med amatörer och oberoende placerare som utmanar giganter som Goldman Sachs och HQ Bank...

... förlåt jag menar Carnegie. Motståndarna har laddat upp med tonnvis av billiga krediter efter det att sponsoravtal tecknats på löpande band med Federal Reserve och Riksbanken. Goldman Sachs förla sitt träningsläger till Cayman-öarna medan Redeye-folket laddat upp i fjällstugor och på torp. Nån enstaka eftersläntrare har masat sig hem från solen för att delta.

I år ställer vi upp med en offensiv 4-3-3-uppställning som mönstrar följande spelare:

Vänsteranfallare är den skarpa MrPink som med sin outtömliga energi och räviga listighet kan ställa till det för vilket försvar som helst. Fungerar dessutom som en utomordentligt länk mellan de juniora och mest erfarana spelare. Är dessutom assisterande lagkapten.

Central anfallare är den födda centertanken Kalles Farsa. En riktigt tung anfallare och flerfaldig skytteligavinnare med ett kanonskott som kan fälla en älg om han träffar rätt. Är fortfarande den stora förebilden för ungtupparna i juniorlaget och knattarna som knappt fått sin spelarlicens trots hans förkärlek för spelarutrustning från sent 90-tal. Är lagkapten.

Högeranfallare är Warren B, mannen som spelar i specialgjorda silverdojjor och som har ett svårslaget målrekord från försäsongen. Får vi honom bara att täcka upp bakåt vid motgångar så kan det gå bra för laget. Potential att vinna skytteligan.

Vänstermittfältare och ny i laget är den vassa DaniTheDog med en förmåga att vaska fram vassa situationer på löpande band. Har varit enormt het på försäsongen men det finns en risk att han förivrar sig så det gäller att få stöttning från de mer erfarna på planen vid kritiska lägen.

Central defensiv mittfältare är den eminenta iTrader. Utnämnd till ligans gentleman sitter han på en filosofisk insikt och ger en stabilitet i spelet som få. Är mycket bekant med motståndarnas anfallsvapen och blir inte tunnlad i första taget.

Högermittfältare är Your_Therapist. En mycket metodiskt jobbande spelare med fin blick för spelet som bidrar till harmoni och balans i laget.

Vänsterback är också en nykomlig i Kent7711. Han har redan hunnit visa framfötterna och dunkat in ett antal bollar med sin vänsterfot. Har stora ambitioner och krav på sig själv vad gäller resultat. Dock relativt oprövad ännu och viktigt att se hur han hanterar motgångarna som kommer att komma under en lång säsong.

Innerbackar är Yxhuggoch Frefec, två riktigt stabila och följsamma fyrtorn som gärna stannar kvar och dricker mellanöl i bastun och filosoferar när resten av gänget ska ut och fira segern på stan. Hittar varandra utan och innan och kommunicerar utan ord.

Tokoffensiv högerback och en sann maverick är löparn. Har en fenomal förmåga att kunna snurra vilken spelare som helst och troligen bäst i det tekniska spelet på små ytor och i en-mot-en-lägen. Kan dock gå bort sig rejält i riskabla uppspel trots goda intentioner. Agerar ofta som en fjärde anfallare. Motståndarna klagar på att han spelar på gränsen till fult ibland men hans resultat imponerar.

Målvakt är den något buttre Staffan Kjellin. Staffan har en enorm efarenhet och är inte rädd att säga ifrån när någon har galna spelteorier och ofta har han rätt även om han ibland missförstås. Bidrar med en stor defensiv stabilitet.

Tränare är som vanligt den allsmäktige Ture Tratt. Oftast sippande på en thaiwirre har han den vinnande taktiken klar för sig. Tenderar även att hoppa in som spelande tränare och dunka in fantastiska baljor om han inte är upptagen med att ragga damer på läktaren. Det är även han som ligger bakom att Bioteknikarna i år får mönstra ett eget lag då det förra säsongen flera gånger blåste upp till kontrovers över dåliga spelresultat.

Då närmar det sig avspark! Upp till kamp, nu får vi se till att ge finansadeln en match!

Hälsar säsongskortsinnehavaran Whimsical

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?