Post entry

Katastrof för PV Enterprise

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Äntligen ser vi ljuset i tunneln - jag menar inte på börsen utan årstiden! Det känns väldigt skönt när det är ljust ute. Det påverkar våra hormoner i kroppen. Hormonerna är ett fascinerande ämne som på olika sätt och i olika kombinationer påverkar våra kroppar under livet. Solen skiner på oss då utsöndrar ämnet som förs i kroppen via blodet. Vilken resa!

Hoppas att positiva hormonerna påverkar alla sura och deppiga investerare vakna till och köper aktier. Det behövs en rejäl knuff uppåt med 20% för att kunna stabilisera ekonomin. Det är bara ett steg framåt.

Alla företag har sina stora svårigheter pga kraftigt fallande börskurser på börsen. De tvingades göra stora omstruktureringar i företaget för att anpassa till balansräkningen. Många fick sluta vilket leder till ökade engångskostnader för alla företag. Samhället får betala mycket för det.

Man blir frustrerade när man läser:

"Den försämrade världsekonomin i kombination med den globala finanskrisen innebär stora utmaningar även för vårt marknadssegment. Framför allt märks detta genom längre beslutsprocesser och framskjutna investeringar"

Det är mycket tråkigt att börsen fallit så kraftigt i de senaste åren bara för att det förekommit "subprime" ute på marknaden. Där började den nedgående spiralen som marknaden inte klarar stå emot. Samhället har anpassat sig till konjunkturens utveckling med stark tilltro på framtiden har plötsligt attackerats av börsmarknaden. Allt vi har byggt upp har raserats. Visst har vi använt mycket kredit men då måste marknaden anpassa sig till kreditutvecklingen. Vi har blivit fler och fler i världen.

Jag tror att vi skulle inte haft finanskrisen om börsmarknaden fallit ner med 15-20%. Men vi har sett börserna falla med 50%. Det är alltför mycket på kort tid så alla företag inte hinner bemöta negativa utsikter i tid.

Som jag säger att kraftiga fallande börskurser i de senaste tiden är största orsak till finanskrisen. Bara om börsen stiger upp fint då kommer tillväxten tillbaka. Så länge börsen försöker komma igång med uppgång raderades av nervösa investerare på Wall Street. Varför dessa räddharar? Man blir skittrött på dem.

Vill hylla en ung kvinna vid namnet Caroline Kinch förra året varnade alla för PV Enterprise. Minns att hon lämnade en säljrekommendation med riktkurs till 20 kronor. På den tiden handlades PVE till 75 kr.

Detta fick löparn se rött och attackerade Caroline Kinch för svartmåleri av PVE. Redeye plockade bort Kinchs blogg om PVE med hänsyn till löparn.

Jag bevittnade hur Redeye agerade mot Caroline Kinch. Hon slutade skriva på Redeye pga agerandet från löparn. Det är väldigt tråkigt och jag förstår fortfarande inte varför Redeye plockade bort bloggen på löparns uppmaning.

Idag handlades PVE till 9.20 kronor!

Caroline Kinch hade rätt!

Jag kommer inte att skriva här på länge. Ska resa bort till Torekov och tar hand om huset efter min pappa. Jag hoppas att ni får en trevlig resa på börsen förhoppningsvis om en snar börsvändning på allvar.

Må så gott,

Oskar Fredrik

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?