Post entry

Prostalund - tekniskt utbrott i korten

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

De positioner jag haft mest framgång med den senaste tiden är de som laddar för utbrott. Se mina bloggar om WNT och EQL som exempel. Jag tror det är dags för Prostalund nu. Den första målkursen blir 27 kronor.

Små bolagen bryter ut en efter en. Min senaste resa var Hansa Medical som gav >100% på ett par dagar. Ett annat bolag som är tekniskt intressant just nu är Prostalund, som har samma storägare som Hansa Medical - Bo Håkansson.

Prostalund har konsoliderat i två månader. Volatiliteten har dragit ihop sig ordentligt och är riktigt låg. I dessa scenarion kommer det ofelbart en kraftig rörelse. Med tanke på vilken marknad vi befinner oss i lär den komma snart. Egentligen kommer köpsignalen först om 22 kronor passeras, men på dagens 20 kronor är det en bra chansning att den kommer.

Den tekniska målkursen blir i första hand 27 kronor. Där säljer jag en del av positionen. Resten tar sikte på toppkursen 39kronor från i november.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?