Post entry

Plexian

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Ett nytt sätt att ge cashback till lojala kunder.

Det skedde ett klart trendbrott om hur vi gör saker under 2021. Fler företag börjar använda sig av blockkedje-tekniken. Och man ser även över nya finansiella transaktioner inom digital valuta.

PLEXIAN differentierar sig nu från andra lojalitetsprogram genom att använda sin egen-utvecklade plattform EDGE.

Skillnaden består i att om företaget är ihopkopplade till Edge, till exempel så kan du handla på Coop (avsiktsiktsförklaring och ett pilotprojekt. Coop har valt att gå vidare med Plexian och kommer rulla ut 3,7 miljoner kort under 2022. Plexian har även med HSB Malnö och Skånes fotbollsförbund. Använder du Plexians kort så kan du skänka cash-backen till din favorit-klubb. Stödet för idrotten i Sverige är enormt vilket vi såg under den värsta tiden med pandemin, människor köpte sina säsongsbiljetter ändå. Helt unikt.

The EDGE:

Vad är då skillnaden på Plexians kort och andra liknande?

Jo, de poäng du tjänar in kan du använda på vilken affär som helst som är ansluten till plattformen. Till exempel så kan du köpa en splitter ny BMW, under förutsättning att de har Edge, och sen ha i princip gratis mat på dina poäng i ett år på Coop.

Det är unikt i Sverige där du får checkar på 25:- om du handlar för 2500:-. Den checken gäller enbart på stället du har handlat på.

Plexian har tagit detta ett steg längre och cash-backen beräknas till mellan 3-5% som du kan använda på alla Edge-anslutna affärer.

De använder sig även AI för att samla in information beroende på var och hur mycket du använder deras kort. Det kommer speciella erbjudanden till dig beroende på var du använder kortet.

Det är en game-changer och något liknande finns inte i Sverige. De har både Visa och Mastecard klara och något annat kort behöver man knappast i Sverige,

Se deras presentation: https://investor.plexian.se/presentationer/

Disclaimer: Jag äger aktier och uppmanar investerare att själva göra sin *DD och ta beslut därefter.

Personligen ser jag en väldigt ljus framtid för bolaget och 2022-2023 ska bli mycket spännande att följa bolaget.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?