Post entry

Planen bakom högintressanta investeringen i Sprint Bioscience!

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Ett blogginlägg om beslutet att investera i läkemedelsbolaget Sprint Bioscience som på sikt kan bli riktigt intressant!

Sprint Bioscience är ett läkemedelsutvecklingsbolag som har som affärsmodell av att serva de större bolagen med högkvalitativa läkemedelskandidater som drivs fram till preklinik innan de licensieras ut för utveckling. Jag har tagit beslutet att investera i det här bolaget och i all ödmjukhet velat dela med mig av mina tankar kring bolaget och investeringen. Detta för att sprida informationen till andra som sedan kan ta ställning till om detta är något för dem eller inte.

Länk till Blogginlägget

Syftet med inlägget är enbart att informera om bolagets risker och möjligheter utifrån min egen uppfattning. Läkemedelsutveckling innebär generellt alltid en stor risk med potentiellt stor uppsida när det väl lyckas, vilket gör området intressant men förrädiskt att navigera i. Detta ska alltid finnas med i bakhuvudet och tålighet mot volatila kurser är en egenskap som kan vara bra att ha med sig.

Redeye täcker i övrigt bolaget föredömligt vilket gör att de är en fördelaktig källa till information. Senast är kommentarer på bolagets bokslutskommuniké vilka kan läsas här.

Jag äger i skrivande stund en mycket liten del aktier. Denna andel avser jag öka kontinuerligt.

Lycka till!

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?