Post entry

PHI BLOGG DEL 1 - BIG PHARMA

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Håll i hatten gott folk! Under år 2015 levererade Phase Holographic inte mindre än 3 st instrument till ett för marknaden idag anonymt Big Pharma företag. Många är vi som med spänning väntat på en uppföljning om detta högst sekretessbelagda inköp som fram tills idag har varit lite av ett mysterium.

Vetenskapliga publikationer har under 2017 även explosivt accelererat marknaden och instrumenten har lovordats från världens alla hörn och kanter. Men från denna hemliga- köpare har det alltså varit "totaly silence", och VD Egelberg är i detta ärende fortfarande lika sjukligt tyst som Hedlund i sällskapsresan filmen.

Men nu är det ju inte så att dessa 3 holon står undangömda på något lager och samlar på sig damm, nej det är betydligt bättre än så ska ni veta. Vår hemliga köpare har nämligen lämnat ifrån sig blodspår i snön, spår som lett till att vi idag med största säkerhet har lokaliserat vår "mystiske aktör".

För en inläst och medveten Phase Holographics följare så är nog denna information något alldeles extra ordinärt ur ett spekulativt Exit hänseende. Att det varit så tyst är hur som helst ingen slump, det kan vi nog alla vara överens om.

Håll till godo!

https://www.dropbox.com/s/afgn1dhxtv7agae/NOVARTIS-BIG-PHARMA%20%281%29.pdf?dl=0

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?