Post entry

Priset vid eventuellt bud på Malka Oil

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Jag börjar luta åt att det kanske blir Alliance Oil som bjuder högst på OOO STS-Service inom Malkaoch det betyder att Zapadno-Luginetskoye (ZL), – Lower Luginetskoye (LL), och det är väl bolagets värde idagsläget vad vi inte vet är om de nya reservuppdateringarna som drar ut på tiden.

De nya reservuppdateringarna tror jag blir en besvikelse vilket jag tidigare hoppats på att de skall öka reserverna och då menar jag P2 klassade reserver till minst det dubbla Malka har spekulerat med en reservuppdatering på 4 gånger runt 160milj fat. Eftersom Malka Oil förhandlar om försäljning av bolaget så utgår jag att man vet vad det är man säljer och man har pratat om ett pris på 0,33kr så borde reservuppdateringen vara klar och ligga på just under 100milj/fat.

Eftersom företaget kanske bjöd 0,33kr/aktie och verkade vara oseriöst och och budet kanske låg högre än vanligt, då ligger de nya reserverna på 80milj/fat då hamnar budet på 0,27kr aktien jag tror inte det blir högre än så Maks verkar vara en bra företags ledare så jag tror de vet vad Malka Oil säljer.

Jag har trott på högre bud tidigare men man får ändra sig och det har jag gjort men hör man något annat får man gå in igen snabbt om man hinner innnan det är försent.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?