Post entry

Petrogrand & Titanic

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Titanic var det osänkbara skeppet. Det som ej kunde sjunka. Inte ens när det krockade med ett isberg. Då fanns vissa tvivlare som trots att skeppet höll på att sjunka hävdade att tanken var ett absurdom, Situationen i Petrogrand visar en påfallande likhet där fansen startat en 100 krs klubb.

Petrogrand har borrat torrt i n232 med stor sannolikhet. Ändå har vissa medlemmar i 100 krs klubben helt andra verklighetsfrånvända åsikter.

Detta är speciellt anmärkningsvärt när PGs styrelseordförande samt vd gått ut i media och försökt förneka att ett dåligt flödestest betyder inget. Trots att alla förstår det.

PGs 100 krs klubb har hittat på galna föreställningar som förklarar detta. Att man översatt fel från ryska. Att det betyder PG kontrollerar flödet begränsat.

Att signaturen BJÄN som ligger bakom alla negativa skribenter har lyckats ljuga för Alla småsparare. Samtidigt finns det lika många lögner till varför PG inte ska använda NETPAY beskrivning. Något om att det utelämnas betyder man hittat inga större områden.

Givetvis kan PG hittat områden som innehåller begränsat med olja. Men PG skulle ej undanhålla en sådan nyhet. Samtidigt har mängder med aktieägare skrivit mail till pg om detta utan svar. De som skickar svaren är nog medlemmarna i Petrogrand 100 kr. Om ett svar inkommit skulle det postas och citeras fitigt på aktieforum.

Antingen har nu pg borrat torrt i n232 men kallar det prospekteringsborrning där man hittat små oljeförande lager. Men inte producerande. Varav det misslyckade flödestestet och saknaden av netpay informationen tyder på detta.

Eller som småspararna i 100 krs klubben gissar att PG sitter och håller sitt fynd av hundratals miljoner fat olja hemligt. För så gör man i Ryssland. Därför kommer snart denna hemliga nyhet om den stora oljereservoaren som går in under grannlicensen som PG vill förvärva. Om alla olja finns där varför var PG enda spekulanten. Men naturligtvis är det bara PG som känner till den hemliga reservoaren av olja....

Oavsett verkar flera insett idiotin vissa småsparare sysslar med. Då framstår det ännu mer idiotiskt att skapa en 100 krs klubb. Likt en klubb för verklighetsfrånvända muppar.

Oavsett talar det mesta resultaten när man jämför det med internationella och ryska oljebolag att pg inte hittat några stora volymer olja. Exakt det som sovjetiska geologer gjorde på 60-70talet och gjorde sedan plug & abandon, P & A.

Då blir inte 100 kronors klubben glada.

Varför inte byta namn då till 100 öres klubben.

Mötet som ni ska ha på GrandHotel. Är det inte lika bra att ha det om aktien dippar likasp? Får jag komma då?

/The Bjaen

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?