Post entry

Petrogrand bad News coming!!!

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Petrogrand är ordbajsarnas favorit aktie att skriva meningslösa alster om. Det pumpas och pumpas av amatör analytikerna om vilken enorm framgångs saga pg kommer att bli. Det konstiga är att de signaler som kommit från pg vittnar om mycket lite olja. Också finns uttrycket "follow the money"!!

Jag upprepar det igen, ett prospekterande oljebolag som inte kan redovisa sina resultat i netpay innebär en misslyckad loggning. Normalt kommer dessa resultat direkt. Om det tar väldigt lång tid för resultaten att komma. Innebär att Loggningen inte visar särskilt mycket olja. Petrogrand pratar själva om lager av olja utan att redovisa i netpay. Deras fynd då är borrprover av sten som luktar olja. På petrogrands årsstämma i maj fick deltagare lukta på en sten som luktar olja = ett oljeförande lager i Petrogrands syn.

Ordspråket follow the money passar mycket väl i Petrogrands kurs. Kursen toppade i slutet av maj. Men brist på vettiga och goda nyheter har aktien tappat. Främst på grund av att storägare säljer. Av ex Nordea har någon aktör sålt åtskilliga miljoner aktier. Liksom av SE banken. Även Jyske Bank. Samt Alfred fonder som har djupgående insyn i bolaget. Och valde därför sälja hela sitt innehav. Sedan maj och brist på positiva resultat har storägare sålt väldigt många miljoner aktier. Som köpts av småspararna som sällan har bra insyn i företaget. De drivs av de haussande och kraftigt missvisande fantasifulla analyser om Petrogrand.

Petrogrand kommer med väldigt stor sannolikhet komma med negativa nyheter. För brist på vettiga resultat från 7 månaders resultatlös borrning är torrborrning det enda scenarier.

Köp inte Petrogrand och luras inte av skribenter som haussar bolaget att se hittat massa olja. Något som företaget ej kunna korrekt redovisa trots det var fyra månader alla tre hål borrades färdigt.

/BJÄN

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?