Post entry

Malka ska stå på flera ben

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Maks säger att Malka skall sälja sin oljetillgångar för att man inte bara skall stå på ett ben. jag gissar att reservuppdateringen inte var något att hurra för de ansvariga har insett att bolaget inte hinner få någon lönsamhet i Malka Oil på sina oljefält innan man måste ha in mer pengar.

Har svårt att se hur man skall kunna fortsätta vara aktieägare i Malka Oil för utspädningen på aktier måste bli för stor för att intressera mig och vad för uplägg skulle kunna vara intressant kanske man byter riktning på bolaget utanför oljeindustrin. Malka oil kan inte vara med i några intressanta oljefält för de har inga pengar för att konkurrera med större bolag. Irak ser jag för helt uteslutet för de kan nog inte tävla med USA Indien Kineser och större bolag för i så fall måste man betala med aktier i Malka Oil och jag blir förvånad om Irak godtar detta så vad kan Malka få i utbyte mot aktier det är de som är frågan, några andra små oljefält eller licenser.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?