Post entry

Malka Oil, inte bra i slutet av emissionen

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Nyss fick jag detta på min mail, http://www.ngnews.se/default.asp?lngeditid=51382

Detta case börjar kännas riskablare och riskablare, förvisso en enorm uppsida om de lyckas, men det förutsätter att de verkligen gör det.

Axiers analys finner Du här http://www.axier.se/includes/comment_view.php?commentid=21920 och själv föredrar jag Swede Rescources, ett bolag vi skrivit om, en analys som finns här på Redeye http://www.redeye.se/partneranalys/28169 . Den aktien har stigit kraftigt sedan vi skrev om denna, men handlas fortfarande en bra bit under substansvärdet per årskiftet - och sedan dess har oljepriserna stigit.

Malka Oil har 15.47 i dag valt att dementera detta påstående, vilket finns på denna länk http://www.malkaoil.se/feed_detail.php?url=http://cws.huginonline.com/M/138739/PR/200904/1305649.xml

Det börjar kännas en smula rörigt här, och frågan är vad _vice styrelseordföranden i Malka Oil AB, Mikhail Malyarenko har att vinna på detta. Den konkursansökan som lämndes in efter det att prospektet skrevs är inlämnad av ett bolag som denne kontrollerar, men Tingsrätten anser att den är betald._

Oavsett vad, detta är inte bra eftersom det får i alla fall mig att undra vad som egentligen pågår i bolaget.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?