Post entry

Artilleribeskjutningen fortsätter i Malka, från bakhåll.

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Malka är ytterligare ett bolag där jag vill varna kamikaze piloter (aktieägare) då det bokstavligen serveras kanonmat, dagligen.
Nedan dementerar Malka de uppgifter som framkom i dagens utgåva av veckans affärer med Michail Maljarenko där han avslöjar att nya ekonomiska krav på mer än 150 miljoner kronor kommer att riktas mot Malka Oil. (se dementi inom citationstecken samt fullstädiga länkar nedan.

Frågan är om Malka inte borde börsstoppas tills AK4 har lagts undan. Svårt att bedriva en seriös business och ha en fungerande aktiehandel när fullt krig råder. En stilla undran från mig.

"MALKA DEMENTERAR MEDIAUPPGIFTER

Malka Oil meddelar att det inte råder något konkurshot mot bolaget såsom hävdats av Michail Malyarenko i en intervju i Affärsvärlden tidigare på måndagen.

Som tidigare meddelats i det senaste emissionsprospektet är Malka Oil i färd med att betala leverantörsskulder i Ryssland och däribland inbegripet en skuld om totalt 273 miljoner rubel till det numera konkursdrabbade EERB. Domstolsförhandlingar i ärendet är satta till den 8 juni 2009 och innan dess kommer hela skulden från Malka Oil att vara reglerad.

"Det har varit en tuff process att vaka över aktieägarnas pengar, men vi följer planen som lades i samband med företrädesemissionen och betalar av ryska leverantörsskulder när trovärdigt underlag finnes. Vi ser inte att det råder någon risk för att Malka Oil ska begäras i konkurs baserat på våra nuvarande skulder", säger Fredrik Svinhufvud, VD Malka Oil.

Det skall också nämnas att det finns krav från Malka Oil på Michail Malyarenko på över 60 miljoner rubel."

http://www.malkaoil.se/feed_detail.php?url=http://cws.huginonline.com/M/138739/PR/200906/1319025.xml

http://www.affarsvarlden.se/hem/nyheter/article587226.ece

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?