Post entry

LOL :) PA Resources(PAR) fick nog och ägde de som pressat kursen idag!!!

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Mitt i all nedgång så händer det. Kursmanipulation så att det står härliga till direkt från bolaget självt. Helt klart så knäppte PAR, de institut som sålt av aktien senaste tiden, rejält på näsan i eftermiddags.

Hej!

PAR har varit vänliga att inte göra några prognoser senaste tiden utan bara rapporterat produktionen månadsvis. Detta har gett att kursen ändrats nedåt på månadsbasis i takt med att produktionen minskat månad för månad.

I den senaste tidens(enligt mig omotiverade) nedgång så har det sålts av rätt friskt från storbankens och institutens sida. Idag var kursen nere på 3,76kr när bolaget självt fick nog.

Istället för att som tidigare vänta till ca en vecka in på nästa månad för att avslöja resultat för produktionen, så gavs besked om både Azuitez produktion samt priset på faten man liftat de senaste dagarna. Hela 114$/fat senaste dagarna, vilket är ett mycket bra besked.

Den stora nyheten blir att produktionen på Azurite för närvarande ligger på samma nivå som första kvartalet 2011 (6200fat/dag).

Detta är hela 1500 fat/dag bättre än i Maj för fältet. Hela dagens nedgång raderades på ca en timme. Mer fat är på väg in under nästa månad var så säker.

Två telegram när vi (nästan) stod inför en kurskrasch? Det var allt som krävdes för att stoppa nedgången.

LOL:) Kul nästan jämnt!

Mvh/kent7711

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?