Post entry

Tamilla Polezhaeva - säljdrottningen i Oriflame

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Första gången jag såg henne på bild, säljdrottningen i Oriflame, Tamilla Polezhaeva, satt hon på en guldtron insvept i en mantel och mottog underlydande säljkonsulenters jubel.

Här finns bilden att beskåda: Börsveckan 2004, sidan 3

http://borsveckan.hampusmedia.se/images/uploads/2004/Borsveckan_064.pdf

Hon kunde då benämna sig "Safir director" och svarade för halva försäljningsvolymen i Ryssland.

Sedan dess har Tamilla Polezhaeva förbättrat och stärkt sin position. Från att ha haft 100.000 säljkonsulenter under sig, har antalet stigit till närmare en halv miljon.

http://www.va.se/nyheter/2008/10/03/oriflames-vd-politikerna-b/

Det hade varit intressant om Oriflame ville klargöra hur stor del av omsättningen som är helt beroende av den centralt positionerade ryska säljardrottningen – Tamilla Polezhaeva. Pyramiden står i det avseendet på "ett ben".

Hennes inkomster var under 2008, 1 miljon dollar om året. Den fullständiga titeln: Sapphire Executive Director.

Framgången i Ryssland sammhanhänger med att satsningen gjordes i rätt ögonblick. Flera av säljarna som befinner sig i nyckelpositioner är högt utbildade, fd. läkare och lärare och arméofficerare. De valde Oriflame, som ett alternativ till arbetslöshet.

Expansionen i Kina och Indien kommer inte att gå lika lätt.

Kina har endast öppnat två delstater för försäljning av kosmetika i hemmen.

I Indien är många äktenskap arrangerade, och därför kan inte kvinnorna på samma lediga sätt, som i andra länder, inbjuda gäster till försäljningskvällar i sina hem.

Tamilla Polezhaeva är symbolen för att försäljardrömmen kan uppnås. Tamilla har måttot: "The sky is not the limit". Det innebär att det inte finns några gränser för framgång inom detta företag för den som är beredd att arbeta för att nå målet.

http://www.articlesnatch.com/sv/Article/Oriflame-Network-Marketing-Company-Expert-Review/574501

Tamilla Polezhaeva, har främst ansvar för säljkonsulenter i Ryssland, Ukraina och Armenien samt åtskilliga andra av de 61 länder som Oriflame inriktar sig på.

****

Oriflames presentation av Tamilla Polezhaeva, visar en välputsad sminkdrottning.

http://images.google.se/imgres?imgurl=http://www.oriflame.com/PageFiles/496/Tamilla.jpg&imgrefurl=http://www.oriflame.com/Business_Opportunity/Consultant-success-stories/Tamilla-Polezhaeva/&usg=__ZSOZODYmkSyD5Yzz5yyqZyscSgI=&h=213&w=170&sz=7&hl=sv&start=2&um=1&tbnid=4SMjstlSEs4IDM:&tbnh=106&tbnw=85&prev=/images%3Fq%3DTamilla%2BPolezhaeva%26hl%3Dsv%26lr%3D%26sa%3DN%26um%3D1

--

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?