Post entry

LIKVIDERA ÖRESUND!!

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

http://www.e24.se/business/bank-och-finans/hemligt-stod-till-hq-bank_2354465.e24

Detta var spiken i kistan för öresundsgänget. Bolaget har inget pa börsen att göra. Det tar lang tid att bygga upp ett förtroende (tveksamt om det överhuvudtaget fanns i detta fall - kanska bara skapat av journalister och PR-firmor!) men det gar fort att rasera. "Mats" & "Sven" kan irikta sig pa att ta hand om sina egna pengar i lugn och ro - utan att behöva kommunicera med omvärlden och följa "knepiga" inregistreringskontrakt hos börsen.Det finns säkert "mysiga" morgonprogram pa TV som är fortsatt intresserade att lyssna pa "Mats" & "Sven". De har ju synpunkter pa all skit mellan himmel och jord som de lägger ner ofantligt med att basunera ut.

Varför ska det svenska PENSIONSKAPITALET vara aktieägare i ett bolag som öresund när de anser att tobakindutstin är en "oetisk" investering. öresund är betydligt värre än alkohol, tobak och vapen ...

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?