Post entry

OPUS Vinner Virginia

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Framgången för Opus fortsäter. Pm idag på morgonen. 7-årigt kontrakt i Virginia inkluderar ny utrustning till samtliga 531 stationer samt implementera och sköta driften av ett nytt IT-System. Opus egenutvecklade. Detta är mycket starka nyheter på den sommarlediga börsen.

Dokumentet i min senaste blogg materialiserade sig snabbt. Det som inte framgår i dagens fina nyhet är att samtliga fordonsägare kommer erbjudas att betala sina skatter vid besiktningen. Något som en fjärdedel gör i Wisconsin redan nu. Siffran ökar vartefter. Detta är en vinstbonus till Opus som får provision rakt ned på sista raden. Erbjudandet kommer att bli möjligt i alla Opus anläggningar där man har kontrakt. D.v.s även New York framgent.

Närmast väntar vi in de 39 upphandlingarna i Chile samt andra delstater i Usa. Texas, Californien, Colorado, Illinois och New Yersey för att nämna några. Californien och Texas är lika stora som New York där den förstnämnda även upphandlar utrustning för mångmiljonbelopp i dollar för såväl utrustning som mjukvara.

VD uttalar även möjligheter i Europa där länder i baltikum, Polen, Spanien, Tyskland och Benelux verkar vara hetast. Det ryktas även om Indien. Något som vore att likna vid en sensation om det stämmer.

VD med partner är största ägare i bolaget följt av chefen för den amerikanska verksamheten. Ett lysande exempel på hur det borde se ut i alla börsnoterade bolag.

Opus är på väg mot Large Cap

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?