Post entry

Optifreeze

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Som att Orkla & JBT inte räcker? Snart tillkännages den tredje partnern som OptiFreeze för samtal med. Är ni med på resan?

Kan inledningsvis börja med att hänvisa till mitt tidigare reportage som även den, blev en favorit hos redaktionen Redeye:

http://www.redeye.se/aktiebloggen/optifreeze/optifreeze-hett-i-frysen-med-vd-westman-uppdaterad

Bolaget har extremt låg free-float och kursen börjar knapra sig upp mot 30 sek. Senast pressmeddelande från bolaget presenterades enligt följande:

STOCKHOLM (Direkt) Aktietorgslistade Optifreeze, som har en teknik för att bevara smaken i mat vid nedfrysning, uppger att bolaget kommer allt närmare marknaden.

"Uppskalningen av vår teknologi pågår nu på två olika fronter. Dels befinner vi oss i slutskedet i arbetet med den första prototypen av OptiCept, dels har vi tagit de första stegen mot nästa generation produktionsmetod", skriver bolaget i delårsrapporten.

Bolaget har för närvarande tre samarbetspartners varav en kommer att offentliggöras senare. Tillsammans med JBT genomför bolaget uppskalning och produktifiering av Optifreezes teknologi. Orkla-samarbetet innebär att bolaget har sin första kund inom applikationsområdet frysning. Med sin tredje samarbetspartner ser bolaget en möjlighet att skapa en marknad inom området kylning, heter det i rapporten.

"Bara" Orkla och JBT. Ska också bli intressant vilken den tredje marknadspartnern heter. Har själv varit nere och träffat ledning och metodutvecklarna. Spenaten är fantastiskt god!

Lycka till OPTImister!

ps. Ta en titt på detta. https://www.youtube.com/watch?v=PnhaeRGVI2Q

-

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?