Post entry

Oncology Venture - Mycket för pengarna!

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Bolaget har levererat flera fina PM senaste tiden, och med dagens PM började resan uppåt! Tag plats 💺 och häng med 🚀

Idag (31/1) släppte Oncology Venture två Riiiktigt fina PM!

PM #1. Emissionen övertecknad utan garanter och kassan säkrad 💪

PM #2. Efter det släppte Oncology Venture ett PM som är så galet(!) bra att många nog inte har förstått det än. Man har med sin Fas2-kandidat LiPlaCis fått positiv respons i hela 7 av 10 fall utav svårbehandlad bröstcancer. Patienterna har tidigare genomgått hela 7 andra terapier i snitt, utan framgång. 

Fattar ni!? Hela 70% respons nu! (Konventionell behandling med cisplatin har i tidigare genomförda studier resulterat i en klinisk respons om endast tio procent i denna patientkategori). Man har lyckats öka responsen från 10 till 70%! Det är så galet bra resultat att man känner doften av ett avtal eller en försäljning i närtid. Och enligt prospektet så ligger ju faktiskt detta i planen, innan juli månad. Under OV's vistelse i San Francisco i början på januari så hade de dessutom mer än 40 stycken 1:1-möten med olika bolag. Många krokar ligger ute alltså! Man har redan idag avtal med big pharma-bolag som Novartis, Cadila och Eisai. 

Utöver LiPlaCis så har man dessutom ytterligare en aktiv Fas2, en Fas3 och fyra till Fas2 (varav 2-3 ska igång under året). Många ben att stå på! Här ser ni hur pipen ser ut:

Bolaget har legat i skuggan senaste tiden, så värt att nämna är att bolaget även tagit in en ny CCO i början på januari, Claus Frisenberg Pedersen. Bl.a före detta VD på Ecco Shoes som nu skall sköta communications och göra OV mer känt för marknaden. Förhoppningsvis så skakar han fram en trevlig analys också. Listbyte ligger även det i planen.

Som sagt, fortfarande ofattbart lågt BV, trots dagens fina uppgång. Hoppa på tåget innan den stora skaran hittar bolaget! Endast 720 Avanza-ägare idag.

(ursäkta alla mina utropstecken men man blir ju lite smått exalterad 😊)

Läs på och bilda dig en egen uppfattning. Det mesta finns att läsa i det senaste prospektet här: http://www.sedermera.se/sites/all/files/mission/file/prospekt_4.pdf

Facebook-gruppen är också att rekommendera!

Jag äger såklart själv aktier i bolaget.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?