Post entry

Balls of steel

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Nu så!

Nu har Your_Therapis fått jullov! :o) Och vilken avslutning det blev på terminen. I dag var det dags att presentera den affärsplan som vi i en liten grupp jobbat med de senaste veckorna. Den handlade om ett nytt butikskoncept inom den gröna sekotorn.

Där för att bedöma vårt arbete var en riskkapitalist, en entreprenör, en ekonom och halva klassen.
Slutade med att vi tog hem segern. :-)
Pris: 1 st. chokladkaka. Den ska jag nog ha som färdkost i morgon då jag åker hem till oskusten för att fira jul och nyår.

De senaste veckorna har ju varit extremt intressanta för Northland Resources och Dignitanas del. De enda bolag som får plats i min portfölj just nu.
Känner mig ovanligt försiktig nu som faktiskt dristat mig inte ligga all in längre. Fördelningen nu är ca 77/23 till Northlands fördel. Men det innebär inte att jag tror mindre på Dignitana. Det kommer trilla in ett par riktigt trevliga PM från dem under de veckorna som är kvar om man ska tro företagsledningen!

I DAG händer det äntligen då!
Första spadtaget kommer att tas uppe vid gruvsiten i Kaunisvaara och själva markarbetet beräknas komma igång kring den 10 januari. Det första som ska påbörjas är själva industriområdet och invallningen av myren som ska dikas ut.
Det kommer att närvara ca. 150 högt uppsatta personer där uppe i dag och Peab kommer med ett chartrat flyg och landar på Pajala Airport. Sug på den ni!
Vore trevligt att se några av våra folkvalda riksdagspolitiker där med. :-) Bilder lär väl dyka upp så småningom. Såg iaf. att några ifrån avanzas Northland-forum skulle åka dit och titta och fota. Är det det nya BlackPearl vi ser? I alla fall väldigt hängivna fans och det är ju alltid trevligt! :-)

God middag på er, och håll hårt i era malm och oljeaktier ett tag till.
Snart kommer fonderna (ett par har redan tagit plats) och ska vara med att leka. Då spräcker vi nog 20-lappen.

Mvh. Y_T

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?