Post entry

Norse Energy, körgossens bekännelse!

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Mark Dice har gjort vad en respektabel präst i katolska kyrkan kallar gammaldags uppfostran..

"Vi körgossar står på rad, inväntar vad som komma skall. Vissa av oss har fortfarande hoppet uppe och tror nog inte detta gör så ont...

Men prästen vet vad som komma skall, och det gör ont...

Även om hoppet lever hos körgossarna så kommer alla som är kvar i kyrkan få smaka på prästens uppfostran! Ingen vill riktigt släppa sina fina små sånghäften som lovade himmelriket men höll tunt, prästen och kyrkan hade redan en plan för oss...och det var inte himmelriket! V

Vi kom inte ens högre än kaknästornet innan ängeln som lyfte oss blev ned skjuten med en hagelbössa av storprästen själv, Mr Dice! Men ändå, vi körgossar håller hoppet högt..

Seså min lilla gosse...inte ska du vara ledsen, vi göra bara det som är bäst för dig!"

Ja vad skall man säga om dagens enorma NE?

Hade tänkt att ledningen jobbade för aktieägare och drog ut i det sista med lånen, en NE för räntan och sedan hålla ut. Tänkte att 100% utspädning är nog det värsta som kan hända, kurs runt 1 Nok..men detta?Ledningen vill verkligen sänka sitt GAV och de fick göra det...

Att man släpper handeln lös innan personer ens hinner sätta sig in i siffororna som presenteras, hade nog knappt läst klart pm:et innan handeln var igång. Att sedan husen drar igång ett rally efter öppningen för att locka in sparare gör inte saken bättre!

Sedan i december har företaget fört diskussioner med långivare om detta och nu har de kommit fram till att en nyemission mellan 10-20 gg under gårdagens kurs var en rimlig lösning... Mina aktier blev i ett slag 88% mindre värda, uppsidan blev genast en tiondel av den ursprunliga. Som jag förstått det så verkar man hamna på 12% om man inte tecknar nya aktier.

Ledningen får 94 miljoner warranter på 0,1 Nok som bonus, ja något skall man väl ha för att ha jobbat gratis i ett par månader. i princip lika många aktier som fanns på marknaden för ett par dagar sedan.

Om man gör det lätt för sig så kan man nu säga följande,

Carnegie har nu rikt kurs 0,37 Nok el 1,8 Nok med SGEIS.

"40 gg pengarna" svarar till 4-6 Nok.

Jag har sålt, om inte ledningen vill betala mer än 10 öre för sina aktier så tänker inte jag heller göra det! 1,10 blev exit.

Tror fortfarande på företaget som sådant, men risk/reward just nu är inte den bästa tyvärr.

Jag gissar på slakt ner till runt NE kursen de kommande dagarna. SGEIS är inte på plats och jag vill ha en rejäl uppsida om jag ska in igen...

Tråkigt, men det går inte alltid vägen!

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?