Post entry

Nordea-Dina utlandsbetalningar går via Polen.

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Clausen säger precis som jag redan visste att utbyggnad av Polen håller på och kommer att fortsätta. När jag och moder min som jobbar på Nordea vill skämta om hennes arbete brukar vi kalla detta bolag för Poldea istället för Nordea. Anledningen är att precis som det står i rubriken. I Finland har man redan flyttat manuella och elektroniska betalningarna så att allt går via Polen. Samma sak kommer att hända ungefär i Maj månad för Elektroniska i Sverige ( Manuella har redan flyttat). Beslutet kommer i Mars. I Maj är det klart. Tänk er att om ni råkar skriva något fel på t.ex. något nummer så kommer det att hamna i Polen för att rättas innan den skickas vidare. Exempel. Du skickar en betalning till någon som bor utomlands så kommer det att gå via Polen till Sverige oavsett vilket land du skickar till. Känns det inte skumt att skicka betalningar via Polen till Norge Danmark eller Finland från Sverige.

För övrigt har jag inga åsikter angående Nordea Rapporten. Vill bara förtydliga för er som möjligen läser hela rapporten vad utbyggande av Polen innebär.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?