Post entry

Transcom, Net Insight och Softronic i väntan på torsdag och fredag.

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Transcom kommer med sin rapport på torsdag och Net Insight och Softronic kommer på fredag.

Själv säger jag avvakta och se vad som händer. Kommer att läsa dessa bolagsrapporter. Men hur det går vågar jag inte analysera. Jag själv tänker alltså avvakta.

Samtidigt skulle det vara intressant att veta om någon annan har en annan åsikt. Det finns säkert någon som har bättre erfarenhet, känsla och kunskap angående dessa bolag.

Om jag förstått rätt så är Transcom ett Calcenterbolag och Net Insight ett bolag mot olika tekniska verktyg inom datorer och framför allt streaming.

Både Net Insight har gått upp någorlunda denna månad. Visst det kan finnas kraft kvar men det får rapporten som kommer avgöra. Det som är märkligt är att Nordea har lämnat analyser om bolaget men man är inte ens top 8 bland största ägarna.http://www.di.se/stockwatch/net-insight/overview/

Transcom ägs till en stor del av Kinnevikconcernen. Men har även andra fonder som ägare.

Softronic är ett annat bolag som jag tänker kolla lite på. Kan vara spännande att ta någon chanspost men tror ändå mer på att det är utdelning som de flesta väntar på här. Aktien verkar inte vara något speciellt längre den verkar ha förlorat sin betydelse och var mer på tapeten för ungefär 5-8 år sedan. Aktien verkar lite för stabil och rör sig inte mycket fram och tillbaka.

Visst att konkurrensen är större idag och det är inte lika lätt men det skall ändå bli spännande att se vad dessa visar.

Vad tror ni andra? Ordet är ert nu.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?