Post entry

Net insight-spännande händelser!

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Det har nu varit order från USA och sport men det kanske blir en annan order från något annat land. Man kan alltid hoppas när Net Insight på mässa i både Köln och Madrid.

Som ni säkert har sett så är det order från USA som kommit den senaste tiden. Mycket handlar om sport. Dock kom det en order denna vecka angående att man skrivit ett avtal med ett bolag som heter Zayo. Inte sport men det var USA. Zayo har dock även en annan fördel Zayo finns i bl.a. Frankrike också och man kan alltid hoppas på en order därifrån.

Att TV marknaden är intressant kan man se genom t.ex. ett pressmedelande från Ericsson. Ericsson har köpt Microsoft mediaroom och även BBC:s avknoppning Redbee.

Net Insight kommer att ställa ut sina produkter i Ericsson monter. 20-22 maj. http://www.netinsight.net/sv/Nyheter/Events/BIT-Broadcast-/ Att ha ett stort brett bolag vid sin sida som är världkänt för företag och även för privatpersoner ser jag bara som positivt. Det behövs nog inte en jätte stor redovisning av vad Ericsson är för bolag. Ericsson är ett telekombolag och de flesta läsare om inte till och med alla ni har säkerligen sett en Ericsson mobil i affären eller kanske har ni eller någon annan ni känner haft en Ericsson mobil.

I Köln kommer man att ha sin partner det tyska företaget SHM broadcast. SHM Broadcast är ett tyskt bolag som har broadcasting som en nisch. Lite högre upp än högre mitten av hemsidan kan ni se att det står Net Insight Nimbra 360 och lite om vad produkten gör. Texten är dock på Tyska och jag är tyvärr inte så kunnig gällande Tyska språket. Tyvärr har jag inget översättningsprogram. Google translate är för dåligt. http://www.shmbroadcast.de/home.html

En anledning varför jag har följt Net Insight är för att jag är sportintresserad. Fotbolls VM kommer snart och det är också det en trigger. http://www.netinsight.net/sv/Customers/Embratel/ Fotbolls VM börjar den 12:e juni och det är snart.

Spännande saker kommer. Vilken kurs ni tycker den är köpvärd på får ni analysera själv. Jag köper inte aktier åt er.

Net Insight ger tyvärr ingen direktavkastning och bolaget har tyvärr inte glänst gällande resultatrapportering. Högsta VPA är 26 öre.

Ni som vill följa det som händer kan göra det på.

http://www.netinsight.net/sv/Nyheter/Events/ANGA-COM/

och http://www.netinsight.net/sv/Nyheter/Events/BIT-Broadcast-/

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?