Post entry

Portföljrapport.

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Ja Portföljen har rört på sig en viss del. Några struktureringar har gjorts sedan förra veckan.

Fortfarande samma portfölj igen som förra gången men med lite förändringar. Har hunnit med en trade där jag köpte 500st Cellavision 49,50 och sålde 51,50. Dessutom har jag hunnit med att sälja av först 500 st MQ 43,70 för att sedan köpa tillbaka 250 MQ 43,30 och köpa 1000 st Gunnebo 38,70.

Ibland går dock funderingar före sanningen. Jag backar och ber om ursäkt angående Mycronic. Tanken var att minska men det blev inte så.

Frågan är dock när jag skall minska och kanske lägga in en ytterligare ny aktie in i portföljen eller skall jag vänta tills Kapp Ahl utdelningen kommer in den 9:onde December?

Uppdelningen idag ser ut som följande:

Mycronic 35,2%

Gunnebo 24,1%

MQ 20,3%

Bure 11,2%

Kapp Ahl 9,0%

Resultat 99,8%

Ja här ligger jag inte likvid just nu. Många kommer nog tycka att jag inte har sund förnuft i placeringarna och det är helt okej. Självklart får folk ha åsikter. Det är till och med så att jag gillar när folk har åsikter och jag vidgar gärna korridoren.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?