Post entry

Nobels fredspris...

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Inte för att jag personligen har något som helst mot Barack Obama... hans egen mening var " Jag förtjänar inte det här"

Men..

Vad har han gjort som gör honom till "prisets vinnare"??

Man kan fråga sig om det inte finns någon annan "lämpligare" till priset, eller har han hunnit uträtta så mycket redan!?

Själv tycker jag det är fantastiskt att USA fått en mörkhyad person som president, men.. Nobels fredspris..

Att Gorge W Bush, skulle få det, är helt säkert i mångas ögon total uteslutet, inklusive min..

Jaja, detta kan ju trots alla vara startskottet till att USA nu vekligen visar framfötterna, och värnar om folks rättigheter. De lär ju ha en del att se till där... (Som så många andra länder)..

Vad gott kan komma ur detta, kan man ju fråga sig...

Vi kan ju alltid hoppas att de nu på allvar kämpar får "natur gröna" energialternativ.. Men, det är väl inte på tapeten ännu..

Vi har ju några heta (svenska) kandidater, som kunde slå sig in där, eller??

Framtiden må utvisa vad Herr Obama har i skjortärmen.. Vi kan ju alltid hoppas, på svensk fördel.. fast det är väl knappast troligt, att bolag från Al Gores (svenska lista) på "gröna" bolag kommer in på Herr Obamas menykort... eller?Minns att de var bl.a var förbi Karlskoga..

Men vad har "fred" och "en grön miljö" för gemensamt............... "moeny money money, must be funny, in the...... " (ABBA sång, för er som inte var med på den tiden.. :o) )

Lev väl!

Mvh Pni

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?