Post entry

Miris holding nästa raket!

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Till skillnad från många andra av senaste tidens biotech raketer så har Miris faktiskt en produkt och försäljning vilket samtliga andra saknar. Dessutom det folk har missat enligt mig är att då deras produkter är för analys av modersmjölk och de säljer redan i Kina så har deras marknad efter ändring av en till två barns politik faktiskt blivit 100% större.....

Litet bolag med börsvärde på dryga 70-80 miljoner.

Deras mjölkkontroll produkter är patenteade och godkända, de har försäljning i Kina och andra asiatiska länder. Bl.a. för modersmjölk och då Kina nu tillåter två barn så blir per automatik dubbelt så stor marknad i teorin och det borde också kunna ge en skjuts till aktien.

Senast var det order från Indonesien som kom.

Bolaget har i rapporterna från Q2 o Q3 skrivit att de tom i slutet av denna fjärde kvartal ska gå med vinst.

Samt att man förhandlar om fler order inom en snar framtid.

Studie för FDA godkännande har startat och ansökan ska lämnas in under början på nästa år. Studien avslutas i slutet av december. Då produkten är godkänd i Tex Japan och flera andra länder och försäljning sker så är studien för FDA godkännande ren formalia och det kommer att bli en positiv resultat utgår jag ifrån särskild då de redan i PM:et angett när de ska skicka in sin ansökan.

Så jag räknar med en MEGA boost när nyheten om lyckade studier kommer, kanske som julklapp alt strax efter årskiftet.

http://www.aktietorget.se/NewsItem.aspx?ID=75190

Själv har jag köpt aktier då jag tycker attdet är värd chansen.

Dessutom tycker jag att charten ser bra ut, uppgångar med volym och nedgångar med mindre volym och urhamringar.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?